За нас


Africa Kenya Safaris е известен сафари оператор в Кения, предлагащ сафари туровете си на крайни клиенти от цял свят, включително и на много туристи от България. 

Лъв край езерото Накуру

Какво прави една компания за Сафари турове перфектна?

● Незабравими сафари приключения само за вас

● Персонализирано обслужване с 24-часова поддръжка

● Опитни и приятелски настроени водачи

● Персонализиран избор на сафари опции

● Бързо и лесно резервиране

● Страхотна цена

● Местна компания с дългогодишен опит, която познава парковете, дивата природа, гарантираща безопасността на своите туристи по време на обиколките

Това е нашият дом!

Ние познаваме парковете, дивата природа и сафари изживяването по-добре от всеки друг! Показваме чудесата на Африка на нашите клиенти вече повече от 20 години. Като по този начин можем да ви предложим безопасни, автентични и сензационни сафари приключения.

Нашите водачи са най-добрите в бизнеса – приятелски настроени, експерти, говорещи много езици. Наемаме единствено водачи с голям опит – тези, за които сафари туровете са техния живот.

С нас всичко е толкова лесно

Изборът за Вашето първо или десето сафари е доста труден. Толкова много възможности – кои паркове да избера, кои сафарита… кой туроператор?

Ние го правим по-лесно от всеки друг. Нашите приятелски настроени експерти по пътуване ще отделят цялото време, от което се нуждаете, за да научат вашите предпочитания и да създадат перфектното сафари приключение за вас.

Искате ли да видите повече лъвове и по-малко маймуни? Или обратното? Ние ще създадем пътуване, което отговаря точно на вашите желания.

За разлика от много други компании, ние сме много гъвкави, когато става въпрос за вашите нужди. Късни резервации? Не е проблем. Дори ще организираме сафарито ви още предния ден, за да може възможно най-бързо да тръгнете към дивите паркове.

Сред голямата миграция

Насладете се на нашите екстри

Ние познаваме туристическия бизнес много добре!

Точно затова знаем как да предоставим най-изгодните сделки за нашите сафари пакети. Можете да сравните лесно достъпните ни цени, изброени на всяка страница, с цените на всички наши конкуренти.

Включваме екстри, като напълно оборудвани джипове 4×4 Safari без допълнителни разходи, докато другите оператори ги таксуват.

Разполагаме с най-добрите лоджове и палаткови лагери. Имаме дългогодишни отношения с всички собственици, което позволява  да ви осигурим най-изгодните оферти.

Винаги предлагаме сафари туровете с три опции за настаняване – икономичен, комфортен и луксозен тип.

Ако търсите още по-изгодно предложение, можем да изготвим и групови туристически пакети до много от сафари парковете.

Диани биич, Кения

Ние винаги мислим за Вас

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме на ваше разположение 24 часа в денонощието.

От момента на пристигането ви до момента, в който се прегърнем за довиждане, ние сме готови да помогнем, независимо от това какви са вашите нужди.

Ето малко допълнително уверение – Africa Kenya Safaris работи съгласно международни процедури и стандарти за вашата безопасност и сигурност.Ние предлагаме пълно обслужване – това означава, че правим всичко – без да ви пренасочваме към подизпълнители и посредници. Поемаме отговорността и гарантираме, че ще имате едно безопасно и незабравимо сафари изживяване.

Щастлива сафари група

Ние мислим за бъдещето

И вие като нас най-вероятно смятате, че уникалните природни дадености на Африка заслужават опазване и специална грижа. Уверяваме ви, че всяка стъпка, която предприемаме в Africa Kenya Safaris, се прави с мисъл за здравословен екологичен отпечатък с ниско въздействие. Ние и нашите партньори спазваме най-добрите практики за опазване на Земята и нейната свещена дива природа.

Това е нашият дом – удивителните пейзажи и незабравимата дива природа на Африка.
Елате при нас и се насладете на това променящо живота приключение!

Никой не може да организира вашето сафари по-бързо и по-лесно от нас!

Нашите туристически експерти и шофьори/водачи са родени и израснали в Кения – парковете за диви животни са като техен втори дом. Те ще организират за вас едно незабравимо сафари, обхващащо всички ваши предпочитания и желания.

Просто споделете на личния ви туристически експерт кои паркове или диви животни в Кения искате да видите (лъвове? жирафи? всичко?) и те ще ви качат незабавно в един от нашите персонализирани джипове 4×4, за да потеглите на път към сафарито на вашите мечти.

Africa Kenya Safaris предлага десетки разнообразни приключения въз основа на вашите специални желания.

Ние работим с множество доставчици на икономични, комфортни и луксозни сафари лоджове и палаткови лагери, за да можем да ви предоставим всяка възможност за настаняване.

В Africa Kenya Safaris знаем, че сафари приключенията имат различни форми, размери и бюджети. Позволете ни да персонализираме пътуването ви, за да отговаря на вашите предпочитания и личен стил.

Вашето незабравимо сафари приключение е само на едно обаждане или клик разстояние!

Местно население в музей за традиционно изкуство

Нашите водачи

Всяко африканско сафари е толкова вълнуващо, колкото и хората, които го организират. Това важи особено за нашите водачи.

Със своя голям житейски опит и знание, те ще обогатят вашето пътуване. Тяхното добро и приятелско отношение ще ви накарат да се чувствате уютно.

Всъщност в края на пътуването ще имате един нов много добър приятел!

Водач с туристите си

Лесно, бързо и гъвкаво

Желаете да пътувате и да изследвате нови места със свой собствен ритъм и по свой собствен начин? Ние сме експерти точно в това. Бързо, гъвкаво и лесно да отговорим на вашите желания. Независимо дали резервирате пътуването си няколко месеца предварително или ден преди това, ние имаме опита да го осъществим. Само пожелайте и ще отпътуваме веднага към необятните красоти на африканската природа.


Лодж или Палатка? Изборът е изцяло ваш!

Искате да завършите деня си в луксозен лодж? Или бихте предпочели да останете по-близо до земята в удобен палатков лагер? Ние предлагаме опции за настаняване в три варианта: Икономичен, Комфортен или Луксозен.

Можете дори да ги комбинирате по време на вашето сафари приключение… в зависимост от вашето желание.

От дълги години работим с най-добрите лоджове, като по този начин ще ви предоставим всички варианти за настаняване.

Нашата специална връзка с тези квалифицирани домакини е вашият портал към всички местни културни, обществени и еко дейности. Ние ще ви свържем с хората, гледките, вкусовете и моментите, които ще се превърнат за вас в перфектни спомени.

Изглед от лодж в Масай Мара
Изглед от палатка в палатков лагер

Нашите акредитации

Africa Kenya Safaris Ltd. е лицензиран оператор към Kenya Tourism Regulatory Authority (TRA), член на Kenya Association of Tour Operators (KATO) под номер AS/720,  Ecotourism Kenya, East African Wildlife Society, и African Travel and Tourism Association (ATTA).

Имаме рейтинг 5 звезди в международната платформа за потребителски оценки Tripadvisor, може да посетите нашият профил тук.

Копие на лиценза от TRA

ro_RORO