Сафари в Кения и Танзания


Комбинирайте Кения и Танзания в един сафари тур. Вижте повече!

Нашите 7-10 дневни сафари екскурзии включващи Кения и Танзания ви показват най-доброто от сафари парковете в двете страни. Кения или Танзанията имат най-добрите сафари паркове в Африка? Ние смятаме, че и двете държави имат страхотни паркове. Именно затова направихме за вас тези комбинирани маршрути.

Кои са най-известните паркове за диви животни в света? Масай Мара и Серенгети разбира се. Гледайки се един друг през международната граница, те са дом на милиони животи част от голямата миграция, които се предвижват от широките равнини на Серенгети в Танзания до зелените хълмове на Масай Мара в Кения.

Залез в национален парк Серенгети

Можете също така да посетите великата планина Килиманджаро, покрита със сняг, разположена точно зад Танзанийската граница, както и паркът с големи семейства от слонове Амбосели разположен в Кения.

Нищо не може да се сравни с огромния брой на големите котки в Масай Мара, освен може би невероятната наситеност на лъвове в кратера Нгоронгоро в Танзания.

Ако искате да видите максималкното от дивия свят на източна Африка, нашите 7-10 дневни комбинирани сафари турове включващи най-доброто от Кения и Танзания са може би вашата най-добра опция. Посетете нашата международна страница за да научите повече за всички сафари паркове, които могат да бъдат включени и направете запитване към нашият екип от консултантни. Те ще изработят за вас персонализирано предложение според вашите изисквания, периода на пътуване, размера на групата и т.н. Използвайте за вашето запитване международната ни форма за контакт. Моля адресирайте вашите запитвания на Английски език.

Слон в националния парк Амбосели


ro_RORO