Запитване


Запитването, избора и резервирането на сафари тур трябва да направите директно с резервационния екип на Africa Kenya Safaris в Найроби или Диани бийч. Освен самия сафари тур, резервационния екип може да предложи опции и да организира за вас и целият ви престой в Кения или Танзания, като добави трансфери, хотели, допълнителни екскрузии и дори хотелско настаняване на крайбрежието.

Избор на Сафари тур

Добра идея е първо да се ориентирате кои паркове желаете да посетите и колко дни да отделите за вашето сафари. Също, важно е да знаете и на кое летище в Кения ще пристигнете – популярните отправни точки са Найроби и Момбаса, а за Танзания – Аруша. На основния сайт на Africa Kenya Safaris може да разгледате опциите от Кения, Танзания, както и комбинираните Кения – Танзания. След като изберете и разгледате сафари тур, в най-долната част на описанието ще може да видите и таблица с цените в щ.д. Цените зависят най-вече от това колко е голяма групата, периода и типа на настаняване. Налични са три вида настаняване в лодж или палатков лагер в самите паркове (икономичен, комфортен и луксозен).

Избор на допълнителните екскурзии

Престоят ви в Африка дава възможност и за много допълнителни активности. Може да поръчате полет с балон над парка Масай Мара, посещение на автентично Масайско село, панорамни обиколки на Найроби или Момбаса, изкачване на върховете Кения или Килиманджаро, организация на почивка на Кенийското крайбрежие в популярния курорт Диани бийч или други по ваш избор. Africa Kenya Safaris ще могат да се погрижат изцяло или частично за организицията на всеки елемент от вашия престой.

Свързване с представител на Africa Kenya Safaris

Пишете директно през формата за контакт, по електронна поща или Уотсап на резервационния екип. На база на вашите желания те ще изготвят най-добрата персонализирана офертата. Ако имате въпроси или нужда от информация, екипът с удоволствие ще ви посъветва за най-подходящите опции. Предпочитаният език за комуникация е Английски.

ro_RORO