Сафари в Танзания


Сафари турове в Танзания – всички турове започват и завършват в Аруша

Ние познаваме добре Източна Африка – Танзания са нашите съседи! Имаме местни гидове родени на тази земя. Нека създадем за вас персонализирано сафари преживяване в Танзания, взимайки предвид всички ваши очаквания. 

Зебри на водопой в Серенгети

Елате с нас във великия парк Серенгети, пълен с лъвове, леопарди и безкрайни стада от зебри и други животни. Ще ви заведем в сърцето на голямата миграция. 

Дали други светове съществуват паралелно с нашия? Решете това за себе си след като ви заведем в НгороНгоро – парк с 25,000 животни, изолиран от останалата част на Африка. 

Танзания е пълна със скрити съкровища, като езерото Маняра, еднин от най-красивите паркове заради акациевите си гори. Цветовете тук ще ви очароват – дъги от розови фламингота обитават езерото. 

За много хора наблюдаването на слонове им носи чувство на спокойствие и величие. Има малко места по света като Националния парк Таранжир, който дава толкова силна перспектива към слоновете. Този малък резерват е дом на над 3000 слона – ще бъдете изумени от гледката!

Какво не можете да правите в националния парк на Аруша? Да слезнете във Вулкан, да отидете на кану сафари или да направите преход в гъста тропическа гора, пълна с маймуни, антилопи и най-големия брой жирафи в света. 

Великата планина Килиманджаро. Името и е синоним на приключение и легенда. Килиманджаро е най-високият връх в Африка и най-високата свободно стояща планина в Африка. Приключение като никое друго? Ние можем да ви отведем там и да организираме за вас персонализирано изкачване, което да задоволи вашите очаквания

Жирафи в национален парк Килиманджаро и планината на заден план

Готови ли сте за Танзания?

Уникални природни форми. Удивителна фауна. Абсолютно. Готови ли сте да се впуснете дълбоко в културата на Танзания? Ще ви заведем на пазари, боми, селца и градове за да срещнете тези изключително топли и гостоприемни хора. 

Моментите които прекарвате на церемониалните танци или споделяте ястие в местен ресторант или с Масаите в техните села може би ще бъдат най-запомнящите се моменти от вашият сафари тур. 

Разгледайте нашите турове и изберете това което ще бъде по вашите желания, продължителност и бюджет. И след това просто се свържете с нашият любезен резервационен персонал да получите най-доброто предложение за Танзания. 

Разгледайте популярното ни 3-дневно сафари с тръгване от Аруша „Усети Танзания“ тук.

Разгледайте всички възможни опции за сафари турове в Танзания на международната ни страница и направете запитване през нея. Използвайте за вашето запитване международната ни форма за контакт. Моля адресирайте вашите запитвания на Английски език.

ro_RORO